Utkast: Maj 4, 2011

Frukost: kaffe och ost flarn med en skiva ost

Lunch: mildas gulash soppa med ett ost flarn med ägg och lite majonäs på

Middag: vegetarisk lasange med sallad


vill också säga att marinerade champinjonerna vart super goda efter ett dygn i kylen mums

Ingredienser:

Gör så här:

Pressa vitlöksklyftorna och lägg i en skål. Hacka persiljan och lägg i den också. Häll på olja, salt och peppar. Blanda detta.

Torka av och skär champinjonerna i grova skivor. En champinjon kan vara lagom att skära i 4 st skivor.

Lägg i champinjonerna och rör om så att alla champinjoner får oljeblandning på sig. Låt stå och dra i kylskåp ett tag, gärna minst 6 timmar före servering. Rör gärna om ett par gånger under denna tid så att champinjonerna suger upp spadet.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0