Utkast: Maj 4, 2011
Frukost: kaffe och ost flarn med en skiva ost
Lunch: mildas gulash soppa med ett ost flarn med ägg och lite majonäs på
Middag: vegetarisk lasange med sallad
vill också säga att marinerade champinjonerna vart super goda efter ett dygn i kylen mums
Lunch: mildas gulash soppa med ett ost flarn med ägg och lite majonäs på
Middag: vegetarisk lasange med sallad
vill också säga att marinerade champinjonerna vart super goda efter ett dygn i kylen mums
Ingredienser:
- 4 st vitlöksklyftor
- 50 g persilja
- 2 dl olivolja
- 1 tsk salt
- 1 krm malen vitpeppar
- 400 g champinjoner
Gör så här:
Pressa vitlöksklyftorna och lägg i en skål. Hacka persiljan och lägg i den också. Häll på olja, salt och peppar. Blanda detta.
Torka av och skär champinjonerna i grova skivor. En champinjon kan vara lagom att skära i 4 st skivor.
Lägg i champinjonerna och rör om så att alla champinjoner får oljeblandning på sig. Låt stå och dra i kylskåp ett tag, gärna minst 6 timmar före servering. Rör gärna om ett par gånger under denna tid så att champinjonerna suger upp spadet.
Kommentarer
Trackback