kebabgryta

Kebabgryta

För: 6 personer


Ingredienser

800 g kebabkött (djyp fryst)
1 stor gul lök
1 röd paprika
1 gul paprika
1 grön paprika
2-4 klyftor vitlök
1-1,5 dl chilisås
400 g creme fraich (ej ligth)
1 dl matlagningsgrädde
1-1,5 tsk basilika
1-1,5 tsk grovmalen svartpeppar
1-1,5 tsk salt

Beskrivning

Skär paprika och lök i bitar och hacka vitlöken fint. Bryn de bjupfrysta kebabflarnen c:a 5 min i en gryta eller wokpanna. Vänd ned paprika och lök, bryn ytterligare 2-3min. Tillsätt övriga ingredienser och blanda försiktigt samman grytan. Småputtra c:a 5 min under lock. Servera med ris och en fräsch grönsallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0