från 8 hos stjärnorna

Antal portioner: 4
Ingredienser
4 4 hg svamp (blanda gärna skogschampinjon med kantareller)
2 2 st schalottenlökar
1 1 dl vitt vin
0.5 0.5 dl kycklingfond, koncentrerad
1 1 dl vatten
4 4 dl grädde (27 %)
2 2 hg anklever, rensad
0.5 0.5 dl cognac
Salt, efter smak
Peppar, efter smak


'
ngredienser

4 4 st tunna skivor skinka (typ prosciutto, parma, bayonne)
4 4 st tunna skivor lax (kallrökt eller rimmad)
Parmesan
Basilika
Pinjenötter, rostade
Svartpeppar
Olivolja
Citronsaft, ev

 

det här tyckte jag verkade gott



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0