ädelost i röd endiver

Ingredienser

140 g Kvibille gräddädel
3 msk crème fraîche
1 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar från kvarn
1 st äpple, Granny smith
150 g valnötter
1 huvud endivesallad, röd (eller vit)

Gör så här

1. Smula sönder osten i en skål och rör samman med créme fraiche, det ska vara lite klumpar kvar av osten.

2. Smaksätt med olivolja, en liten nypa flingsalt och svartpeppar från kvarn.

3. Skala och tärna äpplet i små tärningar, blanda med osten.

4. Rosta valnötterna med lite flingsalt i en torr stekpanna.

5. Skölj salladsbladen och låt dem torka.

6. Lägg en klick ostcrème i varje blad och strö över lite krossade valnötter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0