lax ( camilla)

id: 20 min
1 portion = 433 kcal
4 portioner

Ingredienser:
400 gram lax
200 gram puylinser
6 st mosade sardeller
0.5 st finhackad gul lök
300 gram tomater i tärningar
1 st avokado i kuber
1 msk färskpressad citronjuice
0.5 dl finhackad dill
0.5 dl persilja
salt
Tillagning:
Stek laxen i en smord ugnsfast form i 150 grader, det tar ca 12 minuter. Koka puylinserna enligt anvisningen på paketet. Mosa sardellerna och rör ner dem i de varma linserna. Låt det svalna. Tillsätt lök, tomat och avokado. Smaka av med citron, dill, persilja och ev. salt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0