marinerad fetaost

Marinerad fetaost i tre olika smaker Ingredienser Smaksättning 1 skal av ½ citron ½ röd chili, skivad några kvistar färsk timjan Smaksättning 2 6 st Zeta Sardeller (hela) 1 msk Zeta Kapris, små 2 kvistar färsk rosmarin Smaksättning 3 färska finhackade örter, t ex persilja, timjan, oregano 2 vitlöksklyftor, grovskurna 1 msk rostade pinjenötter 3 pkt à 150 g Zeta Feta Zeta Olivolja Grekisk Extra Virgin 05 L Så här gör du Tärna fetaosten. Varva fetaosttärningarna med valfri smaksättning i en glasburk. Häll på olivolja så att det täcker och låt stå i kyl 2-3 dagar för att ta smak. Väljer du smaksättning 3 ska Fetaosttärningarna rullas i de hackade örterna innan de varvas med övrig smaksättning. Tillagningstid:En timmeEn timme Svårighetsgrad:1Lät

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0