italensk omelett

Italiensk omelett Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter Ingredienser Ca 4 portioner 200 g färsk spenat 2 msk Zeta Olivolja salt peppar 5 ägg ½ dl vatten 1 dl Zeta Grana Padano eller Parmigiano Reggiano, färskriven 2 msk pinjenötter, rostade Så här gör du Fräs spenat i olivolja och krydda med salt och peppar. Låt svalna något. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Blanda ägg med vatten och vänd ner parmesan, spenat och pinjenötter. Spara lite parmesan och några pinjenötter till dekoration. Häll äggblandningen i ugnsfast form och grädda i ugn på 180 ° C ca 20 minuter tills frittatan har stannat. Strö på parmesan och pinjenötter. Frittatan kan serveras både varm och kall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0