hallomi

Grillad Halloumi med chili, citron och pinjenötter Ingredienser 4 portioner 1 pkt (250 g) Zeta Halloumi Zeta Olivolja Extra Vergine Till servering ½ rödlök, finhackad ½ dl röd chilipeppar, urkärnad och finhackad 2 msk färskpressad citronsaft 2 msk Zeta Olivolja Extra Vergine 1-2 msk pinjenötter färska basilikablad svartpeppar Så här gör du Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. Lägg upp på tallrik. Blanda övriga ingredienser och häll över osten. Tillagningstid:30 minuter30 minuter Svårighetsgrad:1Lätt Popularitet: 3 a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0