souercream kyckling
Har du en bild på detta recept? Lägg till en bild till receptet!
Ingredienser:
4 Kycklingflieer
3 dl Cremefaiche
1 Medelstor Rödlök
1 påse Babyspenat
Salladskrydda
Vitlök, pressad
Salt
Peppar
Grillkrydda
och andra "kreativa" kryddor.
Eller 1 påse sourcream dipp (vet att den innehåller e-nr)
Gör så här
Detta är egentligen ett gammalt pastarecpet som jag alltid tyckt så mycket om, men nu när det LCHF som gäller så bort med pastan och rätten var lika god ändå. Den blir liksom varm/kall.
Börja med att skölja av och skära kycklingen i mindre bitar.
Stek i ordentligt med smör och krydda.
Blanda cremefraichen med kryddorna och vitlöken(eller dipp-påsen), låt stå.
Skölj babyspenaten.
Skär rödlöken i skivor.
Blanda allt i en stor skål och sist i men kycklingen.
Kommentarer
Trackback