hemma gjorda fiskpinnar med currysås
Ingredienser
Fiskpinnar 500 g vit fisk (sej, torsk, kolja, kummel)1.5 dl ströbröd
0.5 dl pumpafrön
0.5 dl solroskärnor
2 msk sesamfrön
2 ägg till panering
1 dl vetemjöl till panering
Currysås 0.5 dl pickles, finhackade
0.5 dl äpple, finhackat
0.75 dl majonnäs
1.5 dl creme fraiche
0.5 dl lök, finhackad
1 msk curry
Till servering 12 potatisar
tonfisk sallad
Antal portioner: 4
Ingredienser
Tonfisksallad med mathavre 2 tonfiskburkar i olja3 dl mathavre
vatten enligt anvisningar på paketet
1/2 gurka, tärnad
2 avocado, mosade
6 små kvisttomater, klyftade
1 rödlök, finhackad
1 salladshuvud, plockat
3 msk dijonsenap
3 msk balsamico vinäger
3 msk rapsolja
1 dl mandel
Salt att smaksätta med